Kombi

szauna

-infra

   I

AMIT KOMBIKABINJAINKRÓL
TUDNI ÉRDEMES

A lehetetlen ismeretlen fogalom számunkra, így nem várhatjuk el, hogy ügyfeleink kizárólagosan a finn szauna hagyományok tisztelete, vagy az infratechnológia mellett tegyék le voksukat. Hazánkban elsőként vezettük be a szauna és infra kombikabint, egy légtérbe párosítva a finn szaunakabin és az infrakabin előnyös tulajdonságait.
 

Optimális alapterületen kedvező költségvonzattal kínáljuk kombinált szaunáinkat.

A jó öltönyhöz hasonlóan
ízzasztófürdőinket kedves ügyfeleink
igényeire szabva, egyedi méretek
alapján készítjük.

Kiviteleink különlegessége

Az egyedi gyártású infrakabinjainkkal nem állunk be a lapraszerelt késztermékek sorába, hisszük és tudjuk, hogy egy minőségi használati tárgy nem lehet futószalagtermék. Az igényes kézműves asztalos munka és a professzionális technológiák mind egy minőségi, korszerű és esztétikus termékre utalnak, mely szervesen simul bele környezetébe.
Az innováció mellett csapatunk nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra (Termékeink nagyrészt újrafelhasználható anyagok felhasználásával épülnek). A generációs élettartam záloga többek között az Öko farost párazáró szigetelésünk, a több évtizedes gyártói tapasztalatunk és a skandináv építőanyagjaink minőségi felhasználása.

sm_kombi01.png

I

egyedi formák

Gazdag forma és színvilágú faanyagaink, az opcióként beépíthető technológiák és látványelemek sokasága végtelennek tűnő variációt nyújt arra, hogy materiális formába öntsük az Ön által már  megálmodott kombi szaunáját.

a megmunkálás minősége

Szaunáink időtlen mesterművek. A múlt tapasztalatával, a jelen technológiáival a jövő számára készülnek. A recept egyszerű. A több évtizedes szaunagyártói tapasztalatra alapozva tudjuk, hogyan használjuk összhangban a jövő technológiáját a bevált tradíciókra támaszkodva.
Szakembereink egyedileg tervezik és gyártják le az adott helyiségbe pontosan illeszkedő izzasztófürdőt, mely esztétikus bútordarabként illeszkedik környezetébe.