Kültéri

szaunaház

sm_szaunahaz01.png

I

A TÖKÉLETES OTTHONI NYARALÁS

A várva várt szombat délután több mint szertartás. Koppan a fejsze, gyűlik a hasáb, gyufa lobban, a kályha életre kel. Kémény füstje jelzi a hosszú, forró műszak kezdetét. Az ősi izzasztófürdők melegét kezdetleges tűztér adta. Földbe süllyesztett tűzrakóhely parázson hevülő kövekkel. Később kályhaszerű kőrakás, gyomrában pattogó fahasábokkal, kémény nem volt. Napjaink kályhája követ és fémet egyesítő elegáns alkotás, mely a múlt előtt tiszteleg s egyben a jövőbe tekint. Előkelő egyediséggel díszíti az őt befogadó szaunát. A kályhát időnként látogatni kell, a szauna meleggel hálálja a sok hasábnyi gondoskodást.

OÁZIS NAPJAINK IDŐFORGATAGÁBAN

Ősi szentély modern köntösben, a mű neve kerti szaunaház. Ő és a hűtőfürdő elválaszthatatlan régi jóbarátok. A gőzölgő, szaunától felhevült testet lágyan hűti a csendes víztükör… Kedvenc északi mondásunk: baráti körben jobb egy nagy, mint tíz kis szauna. Bölcs gondolat, a közösség erejét tanítja. A szaunázás a lelkek kovácsa.

Az estbe nyúló társasági élmény eszközei a természet ősi ellentétei. A szauna tüze és a víz. A hűtőfürdő neve merülődézsa és dézsazuhany, mindkettőt az időtálló Kambala fából ajánljuk.

Testünket egyszerre járja át
a meleg és kertünk levegőjének
friss illata!

sm_szaunahaz02.png

I

A SZAUNA ÉS A KERT SZIMBIÓZISA

Távol a ház zsivajától méltósággal pihen kertünk csendes zugában saját wellness oázisunk. Funkció és dísz egyben. Sokat kamatozó befektetés. Modern, vagy hagyományos építésű, elektromos fűtésű, vagy fatüzelésű – Ön dönt.

Gazdag forma és színvilágú faanyagaink, az opcióként beépíthető technológiák és látványelemek sokasága végtelennek tűnő variációt nyújt arra, hogy materiális formába öntsük kertjének díszét.

Keressen meg és beszélgessünk. Higgye el, a jó szaunaházról nagyon sokat tudunk Önnek mesélni…